Då och då sätter jag mig ute på ett café i stan och jobbar. Jag är väldigt förtjust i att arbeta med människors sorl i bakgrunden och se människor passera förbi utanför fönstret.

Jag behöver byta miljö då och då för att få ny inspiration och ta in lite nya intryck. Jag inser att även om jag får väldigt mycket gjort när jag sitter hemma på mitt kontor så behöver jag få variation. Jag brukar för det mesta kombinera mina caféjobbardagar med coaching och fika med någon företagsvän. På så sätt får jag till en effektiv dag och kan sätta mig nöjd i soffan på kvällen.

Den här caféstunden har jag använt till att fika med en vän, svara på dagens mailskörd, skrivit ner några tankar som behövde formuleras och nu skriver jag det här blogginlägget. Små saker som gör stor skillnad.

Vad gör du för att få den variation du behöver?

IMG_5267

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *