juniorofficedog Earl Lipton GreyOch så köpte vi den där hundvalpen vi längtat efter länge. Inte alls den rasen vi hade tänkt och inte inom den tidsperiod vi planerat. Den liksom ramlade ner i vårt knä och vi kunde inte motstå? Vem kan motstå en dammtuss liksom. Säg hej till juniorofficedog Earl Lipton Grey.juniorofficedog Earl Lipton Grey

Juniorofficedog Earl Lipton Grey

Valpen är en blandning mellan chih tzu och tibetansk spaniel och han är 10 veckor. Han är fasligt söt och otroligt busig. Jag känner att han kommer ge mig mycket att göra med allt han hittar på. Däremot kommer det inte bli så svårt att träna honom i lydnad för han är en smart liten krabat. Snabb på att fatta verkligen.juniorofficedog Earl Lipton GreyJag har såklart framme kameran allt som oftast men han är inte lätt att fotografera. Han rör sig hela tiden och är alltid på väg någonstans.

juniorofficedog Earl Lipton Grey#juniorofficedog

På Instagram kallar jag honom för #juniorofficedog. Han lärs upp av #officedogcharlie i allt han behöver kunna. Det är bra att ha någon att gå bredvid när man ska lära sig sina nya arbetsuppgifter.

juniorofficedog Earl Lipton Grey

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *