Jag är en doer men jag är även en tänkare.

Höstens vindar blåser och med det kommer jag som vanligt in i förändring och reflektion. Varje år vid samma tid börjar tankarna på framtiden och om det som varit.

Höstens vindar blåser

Det är verkligen inget konstigt med det. Jag tror många av oss börjar fundera på hur året varit när hösten gör sitt intåg. Jag tror att det viktigt för oss att reflektera över våra resultat och över vad vi vill lägga bakom oss och vad som ska ligga framför.

Kanske är jag tidigt men det är kvartal fyra nu och som företagare behöver planen för nästa år vara klar redan. Jag vill utvärdera och fatta beslut. Jag vill veta vad jag trivs med att göra och vad jag inte vill ha lika mycket av. Jag vill veta vad jag har saknat. Framför allt vad jag har saknat.

Doer men även en tänkare

Jag börjar närma mig svar på det men jag har inte fått ner det än. Jag är en doer men jag är även en tänkare. En person som vill ta sig tid för analys. 2020 och 2021 har helt klart bidragit med en större förståelse och bekräftelse på vem jag är och vad jag vill. Det tror jag inte heller jag är ensam om. 2020 skakade om många och under 2021 har det kanske omvandlats till den del av vem du och jag är.

Jag tycker den här transformationen är intressant och vill och behöver ta reda på vad den betyder för mig. Så jag låter höstens vindar blåsa och jag blåser med och ser var det är meningen att jag ska landa.

Livet är spännande helt klart.

2 tankar om “Höstens vindar blåser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *