Jag vill med detta inlägg önska dig ett Gott Nytt År och dela med mig av årets höjdpunkter. 

Jag tänker inte vara överpepp och prata om allt fantastiskt som det nya året kommer att innehålla. Inte tänker jag säga ett knyst om hur du kan bli ditt bästa jag nästa år heller. Jag ogillar faktiskt hela den hejarklackskänslan.

Gott Nytt År & tack

Jag vill önska dig ett Gott Nytt År med att tacka dig för i år. Tack för allt du har bidragit med – dina ord, kommentarer, tankar, samtal. Tack för att du har hängt med mig i cyberspace, i coachingsamtal på zoom eller IRL. Tack för klokheterna men också tack till dig som utmanat mig, ifrågasatt, så att jag har kunnat utvecklas. Tack till dig som nyligen hittat mig och tack till dig jag känt länge. TACK!

Kämpat hårt

Jag lägger 2022 bakom mig med härliga minnen och fina möten. Mycket har varit jobbigt, riktigt jobbigt, i år och jag har kämpat hårt för att avsluta året på det sätt som jag gör. Mitt avslut skapar otroliga möjligheter för 2023. Företaget kommer ta ett stort kliv och jag hoppas att mina skor är tåliga nog för den resan.

Höjdpunkter från 2022

Jag tog in skrivterapin i min coaching. Den har gjort stor skillnad.
Jag var på Håkan Hellströmkonsert på Ullevi och bekämpade min rädsla för stora arenor.
Familjen åkte till Dalsland och åkte kanalbåt.
Jag har poddat med Kicki. Jag har uppskattat våra samtal massor.
Sovrummet här hemma blev äntligen (nästan helt) klart.
Dottern fyllde 18 år. En stor dag både för henne och för mig.
Alla timmar med sonen då vi tittat på fotboll. Heja Arsenal!
dorro MAGAZINE blev verklighet. Det kommer mera under 2023.
Företagets utveckling inom B2B i kvartal 4. 
Uppdraget som Vice VD på Mind & Emotion. 

Allt det jobbiga behöver inte nämnas för som jag skrev i gårdagens inlägg så går jag in i 2023 med det jag vill ta med mig.

Jag hoppas att vi stöter på varandra även i 2023. Jag är tacksam för dig.

Så, SKÅL och Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *