mitt vardagsrum

Jag har mitt hemmakontor i vardagsrummet. Vid matsalsbordet. Jag trivs bäst att sitta där och jobba så det kontor jag inredde för två år sedan är nu teverum för barnen. Och idag badar hemmakontoret i solsken och det känns helt perfekt att sitta här och arbeta. Lite svårt stundvis att se vad det står på skärmen men det är det värt. Genom fönstrena ser jag att på taken ligger ett väldigt tunt snötäcke och i äppelträdet sitter fåglar och pickar på några överblivna äpplen.

Hemmakontoret en favoritplats

För mig är hemmakontoret en otroligt viktig plats och också en favoritplats. Där är jag större delen av min dag. Just nu har vi precis tagit bort alla julsaker så för mig återstår att ställa ordning allt som jag vill ha det och sätta mina inspirationssaker på plats i sina klädnypor. Det ska bli kul att välja vad som ska få hänga där.

Det jag saknar just nu är en bra förvaring för alla papper, pennor och anteckningsböcker. Alla de sakerna hamnar nu på stolarna runt bordet. Inte helt optimalt. Jag vet bara inte vad jag ska eftersom det trots allt är ett vardagsrum och ska främst kännas som ett sådant.

Hur som helst så tycker jag om den här platsen och när jag är klar med att få ordning på allt så ska jag ta bilder och visa er.

hemmakontoret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *