hej då 2017Det är nyårsafton och här sitter jag med mina pennor och anteckningsböcker och känner mig lycklig ända in i själen. Jag älskar den här dagen. Jag älskar känslan av förväntan. Det är alltså dags att säga hej då till ett helt år.

hej då 2017365 nya dagar

Vi gör det här en gång om året. Lägger 365 dagar bakom oss varken de har varit bra eller dåliga. De flyter bort och ett nytt år är här. Det är ju så det är med tiden, den går varken vi vill det eller inte. Det finns alltid tid som ligger framför oss och väntar och vid tolvslaget inatt får du 365 nya dagar. Om vi bara räknar ett år i taget alltså.

hej då 2017En gåva

Jag ser det som en gåva. En gåva till mig att växa och utvecklas ännu mer. En gåva till möjlighet att förlåta både mig själv och andra. En gåva som innebär att jag får tänka till, göra om och bli ett år äldre. Det är vackert på något sätt.

hej då 2017Det här får vara kvar

Året har i stort varit väldigt bra. Det har varit en tuff resa i och med att min kropp vägrat samarbeta men mest har det varit glädjande och roligt. Jag har lärt mig massor om mig själv vilket alltid är en bra sak. Jag vet att jag är stark men i år har jag om och om igen bevisat det för mig själv. I år har jag också fått många aha-tankar kring mitt företagande som jag tar med mig in i nästa år. Det handlar främst om mig själv och inte speciellt mycket om det jag leverar och som ni ser.

Jag har några saker som inte får lov att följa med in i nästa år. Som jag helt enkelt tänker lämna kvar i 2017. Dessa är:

  • lathet när det kommer till att träna. Alltså jag måste träna om jag ska kunna bli ”frisk”.
  • socker får stanna kvar i 2017. Jag låser in det i en låda med evighetsmånga lås.
  • ifrågasättande av min egen förmåga. Jag har bevisat att jag kan fler gånger än jag kan räkna under året.
  • tröttheten. Tröttheten finns alltid för den är en del av min sjukdomsbild men jag kan hantera den annorlunda.
  • hjärnstressen får definitivt stanna kvar. Jag tänker för mycket. Hela tiden. Fokus på fötterna är det som gäller.

Det finns säkert många fler saker men detta är vad jag kom på spontant utan att lägga tid på att tänka ut något som låter bra.

hej då 2017Hej då 2017

Nu ser jag framåt med förväntan. Det kommer hända en massa i 2018. Flera saker som jag redan planerar och vet om men såklart också sådant jag idag inte har makt över. Läskigt men det är så livet ser ut.

I natt tänker jag stå med mitt glas … vatten (allt annat innehåller socker) och skåla in det nya året med glädje och kanske en lite tår i ögonvrån. Jag blir alltid sentimental där vid tolvslaget. Jag kommer säga hej då till 2017 och se framåt.

hej då 2017GOTT NYTT ÅR

Jag vill härmed önska dig ett Gott Nytt År! Jag önskar dig all lycka och glädje. Jag ser fram emot ett år till tillsammans med dig.

Om du vill läsa om vad jag har gjort under 2017 så läs min årskrönika.

8 tankar om “Med förväntan säger jag hej då 2017

  1. Malin Lundskog says:

    GOTT NYTT HÖRRU! Ja, men visst – vi måste lämna vissa saker för att få plats med andra 🙂

    Och extra wow för dig med träningen (låt mig veta om du behöver extra pepp)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *