Har tidscoachen planerat helt galet?Godmorgon! Idag har jag en dag full med aktiviteter från morgon till kväll. Det är nästan så det är lite för mycket så man skulle kanske kunna tro att den här tidscoachen har planerat helt galet.

Planerat för att slippa förflyttningar

Ibland är det så att trots att dagen är lite för fullproppad så finns det en logik i det val man har gjort. För min del handlar det denna gången om att jag kombinerar flera saker med samma personer och på samma ställe. Jag ska nämligen bland annat filma för en kort informationsfilm om den nya boken och eftersom jag behöver ha några statister så passar jag på att använda mig att mina kollegor i det affärsnätverk jag träffar varje onsdagsmorgon. Jag har alltså planerat så att jag ska slippa många förflyttningar. Smart va?

Min dag ser ut så här:

05:00  upp och hoppa och halv fokustimme
05:30  klä på mig, sminka mig och fixa håret
06:00  sätter mig i bilen och åker in till stan
06:30  på plats och redo för att förbereda för möte
07:00  BNI-mötet börjar och jag äter frukost samtidigt
08:45  mötet slut
09:00  börja filma informationsfilm (jag filmar inte själv utan har ett proffs på plats)
10:30  ännu ett möte (samma plats)
12:00  åker hem, äter och uppdaterar på sociala medier och kollar mejl
13:40  sonen kommer hem från skolan
15:30  dottern kommer hem från skolan och jag åker iväg på ännu ett möte. Kommer hon inte i tid blir jag sen eftersom sonen inte kan lämnas ensam hemma. Så lite tajt blir det.
16:00  mötet börjar
18:00  dags att åka hem

Puh! Det går i ett men jag ska träffa trevliga människor och göra sådant som jag tycker om att göra så det är helt okej. Jag kommer vara trött ikväll men det får det vara värt.

Vad ska du göra idag?

Jag ska bara Dorotea Pettersson

2 tankar om “Har tidscoachen planerat helt galet?

  1. Malin says:

    Härligt det känns som om det är mycket positiv energi och flow. Lycka till med filmen och spännande möten!

    Malin Hammar-Blomwall – Your Lifestyle Coach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *