Här påskas det för fulltHär påskas det för fullt. Hela familjen.

Här påskas det för fulltVi är hos min syster som bor i skogen vid en sjö. Jag älskar att vara här av flera anledningar. Trevligt att ujmgås, vacker natur och barnen har roligt. Perfekt helt enkelt. Vi spelade spel, som vanligt hos min syster, där jag var sämst på första spelet och bäste på det andra vi spelade. Tro inte ni kan vinna spel där det ska formas ord, fast min syster är helt klart en riktigt bra motståndare. Och nej, jag är inte en tävlingsmänniska. Jag varnar dig som är det ifall du vill spela spel med mig.

Här påskas det för fulltJust nu sitter jag ensam i systerns hus för alla andra promenerar bort till min faster där vi ska äta påskmiddag. Det är en promenad på dryga timmen och det klarar inte jag och mitt knä av så jag kommer efter med bilen. Lite orättvist att de ska gå genom vitsippsdalar och inte jag, men det är sådant man får leva med. Jag är rätt nöjd med tystnaden faktiskt.

Här påskas det för fullt

Hur har du det i påsken?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *