Har du tid?

Har du tid?

Har du tid?Det är söndag och söndag är tid för planering och såklart dags för söndagsfilm. Denna veckan pratar jag om den tid du har per vecka? Alltså mitt expertområde så jag är pepp. Min fråga är: Har du tid?

Har du tid?

I vanliga fall brukar jag skriva ett inlägg här för dig som vill läsa men det gör jag inte idag. Idag tycker jag att du ska titta på filmen.

Detta inlägg har en kommentar

  1. det är verkligen intressant att fylla in sin vecka på det här viset. Det blir väldigt tydligt att jag inte har tid för eller i alla fall inte planerar in lika mycket surftid som det är i verkligheten och det kan jag lättare göra något åt nu. =D

Lämna ett svar

Kontakt

Dorotea Pettersson
Email: dorotea@dorro.se
Telefon: 073-433 05 84

Integritetspolicy

Läs hur vi hanterar dina uppgifter HÄR.

Sociala medier

Copyright 2019 - Dorotea Pettersson

Stäng meny
×
×

Kundvagn