Här är årets workshops

Har du funderat på vart din tid tar vägen? Vad gör du med dina 24 timmar per dygn och dina 168 timmar per vecka? Vad används de till? Vet du det?

I helgen höll jag i en workshop där tidsanalys stod på schemat. Ett glatt gäng på 15 personer fick arbeta med att se över sin tid och sin planering. Det blev många aha-upplevelser under dagen. Vissa suckade tungt, andra blev bedrövade och ännu en grupp personer blev glatt överraskade.

Efteråt var alla överens om att se över sin tid på det här sättet var precis vad de behövde för att få en kalender som är bättre synkad med deras önskan om hur deras vardag ska se ut.

En helt fantastisk dag. Nu förstår jag mig själv på ett helt annat sätt. Känner att du har gett mig verktyg för min tidsstress.

 

En helt fantastisk dag och värt varenda sekund. De som inte var här vet inte vad de gått miste om. Jag är helt övertygad om att det kommer att synas i våra resultat framöver.

Årets workshops är dessa

Under 2016 kommer THE 5 AM ACADEMY by dorro framför allt att erbjuda två workshops där den ena fokuserar på Tidsanalys & Din kalender och den andra på att Sätta mål & Rätt fokus. Dessa går att kombinera över en heldag eller över en helt. I de båda ingår självklart 5 AM-konceptet!

Det går även att lägga till möjlighet till individuell coaching för att varje person ska få en riktigt bra start efter att workshopen är avslutad. Detta rekommenderas då det är rätt vanligt att man är väldigt inspirerad på plats men sedan när man kommer hem inte riktigt vet hur man ska ta tag i det man har lärt sig.

Känner mig sugen på att komma igång och detta var en superstart. Mycket bra, och du Dorotea är helt fantastisk på det du gör.

workshop

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *