Det är söndag och söndag är tid för planering och såklart dags för söndagsfilm. Denna veckan har jag startat ett hälsoprojekt för egen del. Jag kallar det för Må bra -mindre perfekt. Därför är det oundvikligt att min bujotid har gått till att fixa sidor för hälsa.

Hälsa i min Bullet JournalHälsa i min Bullet Journal

Jag brukar inte skriva så mycket om hälsa, vad jag äter eller vad jag dricker men nu behöver jag det. Mitt hälsoprojekt handlar inte i första hand om att gå ner i vikt utan utgår helt ifrån de kroniska sjukdomar jag har och hur jag kan underlätta mitt liv. I första fasen handlar det dock mycket om mat så ni får se mina matsidor till en början.

#julbujo2017

Jag vet att ni är flera som väntar på nästa julbujofilm. Oroa er inte. Den kommer. Kanske före söndag eller som söndagsfilm nästa vecka.

Hälsa i min Bullet JournalSöndagsfilmen

Jag blir verkligen jätteglad om ni kommenterar och trycker tummen upp på mina filmer. Det hjälper mig med motivationen. Och ja, jag vet en like är inte en mätare men det är en indikation på vad ni tycker om och det hjälper mig att veta vad jag ska göra för filmer i fortsättningen.

Om du inte är prenumerant på kanalen än så klicka där också.

En tanke om “Söndagsfilmen: Hälsa i min Bullet Journal

 1. Karin says:

  Hej, sån flashback jag nu fick när jag ser ditt projekt!! Tillbaka till den period i mitt liv när smärta och värk, stelhet, orörlig var vardag, under 15 års tid. Var på alla de utredingar som min läkare kunde tänka sig, Själv sa jag gång på gång ”jag tror det kan vara pga maten, något som jag kanske inte tål!” Nej, så kan det inte vara enlig läkaren.
  På eget initativ gjorde jag en födoämnes allergi test på 100 födoämnen, varav 50 födoämne var jag allergisk mot och skulle rotera det jag kunde äta var tredje dag. Sagt och gjort, efter ca 2 veckor kände jag en sån enorm förändring. Kunde gå trappan på morgonen, kunde röra på fingrarna när jag vaknade och behövde inte vänta en timma innan jag kunde använda händerna…..
  Så, visst har maten en stor inverkan på vårt mående, men tror att det kan ta tid och lite tålamod ibland att hitta sin egen balans vilket över tid även kan förändras. Att få känna den känslan av att inte ha smärta, värk 7/24 är något jag innerligt hoppas att det blir ditt resulat av projektet!
  Lycka till
  // Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *