Hej hej!

När du lägger upp en planering i din Bullet Journal så finns det ett grundupplägg som du kan välja att följa. Du kan också välja ut de delar som passar dig bäst.

Grundstrukturen

I grundstrukturen ingår årsöversikt, månadsöversikt, och daglig planering. För vissa blir det kaka på kaka och för andra är det alldeles utmärkt.

Årsöversikten är uppslag för varje månad i början av din bujo som agerar som en kalender. Där kan du skriva in det som händer längre fram i tiden för att inte glömma.

Månadsöversikten, den på bilden, är en översikt för den gällande månaden. Där får du en överblick över det som händer i närtid.

Och den dagliga planeringen är precis som det låter. Det som händer idag. Dina prioriteringar för dagen och dina att görapunkter.

Så här gör jag

Jag använder främst dagliga och har en att göralista för hela veckan som jag plockar från när jag planerar. Denna månaden har jag valt att ha en månadsöversikt för det känns som jag behöver det. För mig är att göralistan det som är absolut viktigast. Utan den kan jag inte tänka eller skapa en väl fungerande planering.

Se filmen på YouTube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *