I samarbete med Panduro


julbujoHej mina fina bloggisar! Idag bjuder jag på något extra nämligen en film om att göra en JulBujo. Kan verka knasigt så här i Halloween-tider men jag tycker att det kan vara bra att ha den klar så att det bara att sätta sig och planera när det är dags.

julbujoGör en julbujo

Den här julBujon gör jag tillsammans med Panduro vilket jag tycker är väldigt roligt och det är bra för dig också. Du får se hur en massa av deras produkter kan användas. Om du är en person som anser att rita  inte är din grej så passar det här utmärkt.

Min tanke med en julbujo är att du använder år efter år vilket underlättar din julplanering. Allt finns där från tidigare år och du behöver inte uppfinna hjulet om och om igen.

Lägg in det som är samma år efter år först i din julbujo och fyll sedan på med det som gäller för det aktuella året. Och glöm inte lägga till en sista sida där du påminner dig själv om vad som var bra och vad som var mindre bra. På så sätt slipper du göra om samma misstag igen. Det är så lätt att glömma.

Kika på filmen

Men nu ska jag sluta prata så att du kan glida in och kika på filmen. Glöm inte att prenumerera och kommentera MER än gärna. Det är så roligt att läsa kommentarerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *