Nu kommer ljuset vid sextiden på morgonen. Innan dess är det fortfarande mörkt och jag känner att jag får förvarningar om den mörka tiden på året. Jag ser inte fram emot det men som min syster sa till mig så är det ingen idé att fundera över det för det är ändå inget jag kan kontrollera. Istället passar jag på att njuta av morgonljuset nu när jag kan.

Efter min fokustimme idag smög jag ut på altanen och kände in morgonluften. Det är småkyligt men inte kallt. Morgonluften piggar upp och jag som älskar krispigheten blir lycklig. Det är som om mina sinnen väcks till liv och allt blir lite mer tydligt.

Idag har soluppgången varit helt magisk. När jag stod på altanen och såg solen spegla sig i grannarnas fönster kände jag mig tvungen att ta en promenad med hunden för att se på när solen gick upp. Vi har ett fågelskådartorn väldigt nära oss så vi gick dit och njöt av det vackra. Det är verkligen något speciellt med ljuset vid både soluppgång och solnedgång.

Jag rekommenderar att du går ut i den tidiga morgonen och hör hur fåglarna sjunger och ser på solen. Det kommer ge dig en underbar start på dagen.

Och du, GLÖM INTE att idag börjar miniutmaningen inne i Gruppen för 5 AM:are. Vi ska jaga tidstjuvar denna veckan.

IMG_6936 IMG_6938 IMG_6943

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *