En ny vecka är verkligen som en nystart. Saker ligger framför en och det känns möjligt. Visst kan det kännas lite tungt att lägga helgen bakom sig men det fina med det hela är att det kommer en ny om fem dagar. Det är inte långt mellan nystart och helg i vardagen. Det kommer en ny måndag varje vecka och med den nya utsikter.

Det är ett bra sätt att tänka på det sättet, att måndagen är en ny början. Kanske var förra veckan en sådan vecka då det inte riktigt gick som du hade tänkt dig. Du hann inte med det du önskade eller du kände dig inte på topp. Det gör inget för idag sätter du ett nytt mål för denna veckan och steg för steg tar du dig fram emot det. Det blir inte så långt bort då. Inte så ouppnåeligt. Sätt ditt mål och planera in vad du ska göra varje dag. Lite i taget. Skapa dig en strategi helt enkelt.

Du behöver inte känna att veckan är full med saker och allt ska göras på en gång. Här är en checklista över saker att ha med under din morgon när du sätter igång din dag och några saker att få in under resten av dagen. Använd den som en guide.

Känner du dig måndagspeppad? Är du igång? Vad har du för mål för din vecka?

Skärmavbild 2015-02-15 kl. 14.13.33

2 tankar om “Godmorgon måndag!

 1. Barbro Olsson says:

  Jag läser med nöje din blogg!
  Måndagen är en ny början och det är gott!
  Det är sannerligen inte långt mellan måndag och helgen. Tänk så annorlunda från det jag var barn, då kändes det så oändligt långt till fredag på måndagmorgonen.
  Din checklista är bra, tack för tipset!
  Väldigt glad att se att du har med att stanna upp/återhämtning på din lista!☺️

  • Dorotea says:

   Tack Barbro! Jag blir så glad att höra att du tycker om att komma i här. Man är ofta så inställd på att helgen är slut istället för att låta sig njuta av varje dag. Och självklart är återhämtning med. Det är mycket viktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *