godkväll

Godkväll! Måndagen gick snabbt förbi. Arbetsdagen i alla fall för nu har vi ju kvällen kvar.

Jag har mest suttit vid matsalsbordet och grejat med att strukturera upp mitt arbete. Jag är ju klar med boken vilket såklart resulterar att jag frigjort tid. Den tiden kan jag nu använda till annat vilket känns bra. Där ska träning komma in men också fyllas på med nya coachingklienter. När jag skriver coachar jag inte lika mycket eftersom jag inte vill ha för många avbrott i min dag samt att jag inte kan ha för många saker i mitt huvud samtidigt.

Men hur som helst idag har fokus legat på att strukturera upp men jag har även haft ett coachingsamtal, skrivit fakturor, skickat mejl till klienter för bokning av nya tider och så har jag lekt en del med kameran och mitt nya objektiv. Jag har några saker kvar att bocka av från dagens att göra-lista men det är typsikt kvällsarbete. Sådant som varvar ner mig trots att det är arbete.

Foton från dagen

Jag börjar, som ni vet, alltid min dag med att planera och så här såg det ut idag. Apelsiner äter jag just nu i massor. Det gäller att passa på för snart är de inte lika goda längre.

Godkväll

Jag sitter helst och arbetar vid mitt matsalsbord. Jag har stora fönster till höger om mig och när solen skiner njuter jag av att ljuset.

Godkväll

Lunchtime. Idag blev det pasta carbonara från gårdagens middag som dottern tillagade. Mycket gott även idag.

Godkväll

Ljus för stämningen och visst är min lilla kaktus söt. Den skulle sonen absolut köpa när vi var på IKEA i helgen. Nu känner jag att jag nog behöver ha ett par tusen till. Ungefär.

Godkväll

Coachingsamtalet tog jag i soffan idag. Det kändes bra. Idag hade jag ett avslutande samtal med en klient som jag coachat under en längre tid. Det är lite ledsamt att säga hej då men fantastiskt spännande att sammanfatta resan som varit och blicka framåt.

Godkväll

Vad har du gjort idag?

Vad har du pysslat med idag? Något stort, nytt, extra intressant eller det vanliga? Oavsett vad du har gjort så hoppas jag att du har haft en bra dag och att du tagit ett steg närmare något av dina mål.

Att sammanfatta sin dag kort varje kväll är riktigt bra. Det ger en indikation på om du har hållit dig till din plan och om du har kunnat hålla dig fokus där du önskade när du började din dag. Om du känner att något gick snett så har du möjlighet att uppmärksamma det och planera annorlunda imorgon. En bra vana med andra ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *