decembermys

Det blev julafton! En lyckad dag. Vi var hemma hos min syster och firade i år och allt var precis så där mysigt som det ska vara. Glada barn och skrattande vuxna, långt in på natten. Underbart!

Julklapparna öppnades efter Kalla Anka och tacken flög genom luften och kramarna var många. Jag älskar verkligen att sitta på golvet och bara titta på alla glada barnögon och som vanligt tänkte jag att vi har det så bra. Jag sörjer alla som har det svårt varje dag och försöker hjälpa i det jag kan men på dagar som julafton blir det alltid extra tydligt hur välsignade vi är och jag är tacksam. Mycket tacksam.

Idag, juldagen, kom min dotter hem och vi hade en stund till vid granen när det var hennes stund att öppna sina julklappar. Dubbelt upp av gnistrande ögon för mig med andra ord.

Nu är det sen kväll och jag är hemma igen. Nu går jag in i andra fasen av december – sätta mål för det nya året. Jag älskar mellandagarna och nyårsafton. Förmodligen mer än julafton.

decembermys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *