Gilmore Girls med extra allt

Igår kväll var det alltså dags. Nya delar av den älskade serien Gilmore Girls. Som jag har längtat efter detta. Under hela dagen kliade det i fingrarna att sätta igång första avsnittet men jag lyckades hålla mig från att smygtitta i förväg. På kvällen skulle nämligen väninnorna komma så vi tillsammans kunde ha en kväll à la Gilmore Girls med extra allt.

GILMORE GIRLS MED EXTRA ALLT

Vi fyllde soffbordet med godsaker och såklart mycket kaffe. För dig som inte har sett GG så dricker de kopiösa mängder kaffe i serien. I pappersmuggar. Så jag letade fram pappermuggar som jag hade i gömmorna enbart för känslans skull för egentligen föredrar jag att dricka ur riktiga koppar.

Vi satt som på nålar och kunde inte sluta fnissa. När allt var framdukat satte vi så äntligen igång första delen och ramlade snabbt in i livet i Stars Hollow. Vi tjoade för varje nygammal karaktär som visades och blev överlyckliga när sådant vi förutspått faktiskt hände. Jag tänker inte ge er någon genomgång för kanske är ni många som fortfarande inte har sett än.

Gilmore Girls med extra allt

Gilmore Girls med extra allt

Gilmore Girls med extra allt

Gilmore Girls med extra allt

MITT BETYG

Jag har inte sett sista delen än. Den sparar jag till ikväll men så här långt kan jag säga att för mig har det inte blivit det hallelujamoment som jag hoppades på. Med det sagt betyder det inte att det var dåligt för det var det verkligen inte men jag förväntade mig helt enkelt mer. Lite för lite hände egentligen och det kändes som de inte gjorde den Rory som vi alla känner rättvisa. Men over all är jag mycket nöjd ändå.

KLART NÖJD

Jag tycker absolut att den är värd att se. Jag är ju ett fan från förr och jag tror det är svårt att skapa samma känsla och hype för en serie så här långt efter för någon som är inbiten. Men kanske är jag för kritisk. Berätta gärna vad du tyckte när du har sett den.

Gilmore Girls med extra allt

2 tankar om “Gilmore Girls med extra allt

  1. Malin says:

    Älskar din passion för Gilmore Girls! Det ser såååå gott ut! Kul ide att samla tjejgänget & se något tillsammans.
    Malin Hammar-Blomwall – Your Lifestyle Coach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *