Vi har pratat downshifting hela veckan. Det handlar mycket om att ändra om i sitt tänk och minska på det som tar över tankarna för mycket. Vi vill lätta upp och skapa plats för det vi helst av allt önskar få ut av livet. Enkelt sagt kan en säga att downshifting är skapa mer liv i sitt liv.

[bctt tweet=”Skapa mer liv i ditt liv.”]

Att tömma på saker, kläder, ta hand om miljön och minska på saker som tar av min energi har underlättat massor för mig. Trots allt detta som så finns det ingen plats som ger mig sådant lugn som naturen. Framför allt platser där jag omringas av blommor i vackra färger. Där downshiftar jag mitt sinne, fyller på med energi och njuter.

Jag vill tacka dig för den här veckan och för ditt engagemang! Det har varit en inspirerande och lärorik vecka. Jag hoppas att vi kan fortsätta våra resor mot ett downshiftat liv. Jag skulle bli väldigt glad om du vill dela med dig av dina erfarenheter när det kommer till att skapa ett enklare liv. Jag är på gång med att bygga upp en sida där du kan dela med dig av din resa i bloggform. Vill du vara med på det? Ett community i bloggform där vi tillsammans kan Downshifta Sverige.

Om du är intresserad så skicka ett mejl till dorotea@dorro.se och berätta vem du är och vad du vill dela med dig av. Det kan vara:
Stort som smått.
Både resultat och vägen dit.
Tankarna kring enkelhet både positivt och mindre positivt.
Foton med text.
Kort inspiration eller längre text.

Jag avslutar veckan med att bjuda er på foton från Botaniska Trädgården i Göteborg. En plats där det är lätt att njuta.

botaniska2 botaniska3 botaniska4 botaniska5 botaniska6

Botaniska1

2 tankar om “Genom min kameralins: naturens magiska lugn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *