Idag var det dags för året pepparkaksbak hemma hos min syster. I samma stund som la fram kavlarna och satte på barnen deras förkläden kunde jag känna hur julen satte bo inom mig. Julstämningen tog över och jag kände den där glädjen som julen bär med sig.

bak1 bak2 bak3 bak4 bak5 bak6 bak7 bak8

5 tankar om “Genom min kameralins: julen satte bo inom mig

 1. Isa says:

  Det var verkligen mysigt idag 🙂 Så lugnt och fokuserat det var. Och vi gräddade till och med pepparkakorna. Det gjorde vi inte förra året;) Tänk vad ett år kan göra…

  • Dorotea says:

   Ja tänk vad ett år kan göra. Jag var förundrad över att kaoset helt uteblev. Vilket fokus de hade på sina degbitar och hur nöjda de var när de var klara. Och heja oss för att vi fick gräddade kakor.

 2. min tekopp says:

  Vill bara säga Grattis igen, så häftigt att det här hänt så mycket sedan jag var här förra gången. Blir så inspirerad av alla drivna kvinnor som jag har fått lära känna via bloggandet och som har startat upp både det ena och det andra, kastat sig ut och följt sina drömmar. Häftigt är det att få finnas med lite sådär på avstånd. Lycka till med allt!

  • Dorotea says:

   Tack tack! Ja visst är det roligt att få följa varandra i bloggvärlden. Var inne hos dig just och såg allt som hänt. Jag blir lycklig ända in i hjärteroten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *