Jag fotograferar gärna blommor, natur och god mat men det jag älskar att få på bild är det som händer i ögonblicket. Jag vill helst fotografera människors ansikten i stunden, där de är just nu. Få fram det genuina. Det sysslar jag med mest när jag går runt med min kamera. Ingen kommer undan när jag är igång och det bästa är att de aldrig vet när jag trycker av. Det är så roligt att sedan visa de foton jag tagit. En av de vanligaste kommenterar jag får är: ”Jag som aldrig blir bra på bild.”

Betsabe5am chigong5am mamma5am mobilerna5am skratt5am Ulrika5am

8 tankar om “Genom min kameralins: i ögonblicket

  1. Be yourself. says:

    OMG! Ja så ser jag ut när jag har kul och det är för det mesta!
    Är inte denna bild från inspirationsdagen med QQ för ett år sedan nästan?

    Kram,
    /Betsi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *