Det objektiv som jag fotograferar med mest är ett fast 50 mm. Jag vet precis vad jag ska ha för inställningar och vad jag inte kan få till med ett sådant objektiv. På tisdag ska jag fotografera min företagskollega och då fungerar det inte med det objektivet så jag har lånat min svågers objektiv.

Idag har testat det lite och plötsligt känns det som jag inte har någon aning om vad jag håller på med. Jag behöver tänka innan jag trycker på avtryckaren och bilderna blir blurriga men tills på tisdag ska jag nog ha fått allt rätt. Hoppas jag!

Här är några av de bilder jag tog idag. Ni ser ju. Inget att hänga i granen direkt.

objektiv1 objektiv2 objektiv4 objektiv5

2 tankar om “Genom min kameralins: att testa objektiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *