Min familj och jag är ofta ute på skogspromenader så här års. Alla i familjen älskar skogen så vi brukar försöka att hitta nya platser att besöka. Jag skulle tro att den som uppskattas dessa utflykter mest är vår hund Charlie. Då får han möjlighet att springa lös och utforska som han vill.

Eftersom han är så lydig så fungerar det utmärkt att ha honom lös i skog och mark för han kommer så fort man säger till honom. Självklart är det fasligt spännande med harar men faktiskt kan vi till och med få honom att inte springa efter. När han såg en älg vid ett tillfälle stannade han och tittade och sedan vände han bort mot oss. Den var tydligen lite för stor.

Så idag bjuder jag på foton av min Jack Russel Charlie.

IMG_5711 IMG_5959 IMG_6049 IMG_6060 IMG_6070 IMG_6122 IMG_6125 IMG_6131 IMG_6143

2 tankar om “Genom min kameralins: Är man hundägare så är man

    • Dorotea says:

      Det är jag fullt medveten om. Därför får han bara springa vid vår sida och nosa. Börjar han försöka springa iväg så blir han genast kopplad. Han går mest i koppel ute i naturen. Då och då får han gå lös där det inte är lika mkt djurliv. Vi värnar självklart om djurlivet och kan de föreskrifter som finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *