Lördag kväll överraskade med barnfritt och dejt med mannen. Vi tog oss in till en av de vackraste stadsdelarna jag vet. Haga! Vi åt och tog sedan en promenad. Skansen Kronan pryddes av en fantastisk kvällshimmel.

Skansen Kronan Haga Haga2

Foton tagna med min mobil. Mycket ovanligt.

 

4 tankar om “Genom min kameralins: älskade Göteborg.

 1. Kristina says:

  Superfint!
  Haga är ett av de få ställen jag känner igen i Göteborg förutom stationen. Håller med om att det är vackert där.
  Kram

 2. Anna Nordström says:

  Å, date med sin make är bara så underbart! Att ni dessutom tog er tid att hänga i Haga är ju helt fantastiskt. Nu kan jag tänka mig att ni fyllt på förrådet med lite vuxentid och vuxensamtal, för det är ju sådan man måste värna om för att få sin relation att fungera.
  / Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *