fredagsbuketten
Jag kan inte påstå att jag är speciellt förtjust i november. Den är grå, ofta regnig och mörk men jag gläds nu åt att vi överlevde den mörka månaden november. Det känns bra och är värt att fira med en fredagsbukett tycker jag.

BRA MED VECKAN

√ Att jag tar mig igenom november utan att gå i ide är ett lika stort under varje år. November och februari är verkligen inte mina månader.

Det har varit en väldigt lugn vecka arbetsmässigt vilket har gett mig möjlighet att vila men också komma ikapp. Några saker låg här på mitt bord och väntade på sin tur.

√ Jag åt den här julens första lussekatt. Kan verka banalt men det är alltid är lyckostund i min värld.

√ Jag träffade min gymnasiekompis Lars som har fått förmånen att läsa mitt bokmanus. Han gav sitt expertutlåtande och hjälpte mig hitta nya vinklar på några saker. En bra vän den där Lars.

√ Fikade med en nyvunnen entreprenörsvän igår vilket var väldigt trevligt. Under tiden vi pratade började en äldre man att spela julmusik på pianot inne på caféet. Jag blev lycklig ända in i hjärteroten.

√ Idag ska mannen och jag iväg på julallsång tillsammans med min syster och hennes man. Det ska blir roligt. Varför jag som inte kan sjunga går kan man undra men jag älskar ju julsånger så det passar mig utmärkt att lyssna.

fredagsbuketten
EN VIRTUELL FREDAGSBUKETT

Denna veckan vill jag ge en virtuell fredagsbukett till Linnea Eriksson som driver företaget Dinomite.se. Hon har ett sprudlande humör som alltid smittar av sig och har världens bästa grupp på facebook som heter Frihetsprenörer. Att ha entreprenörsvänner är så otroligt viktigt som ensamföretagare och Linnea är guld värd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *