fredagsbuketten
Jag har börjat att se fram emot fredagarna och fredagsbuketten. Ett är ett positivt inslag i min vecka då jag dessutom får möjlighet att ge lite länkkärlek till någon. Ja och så älskar jag ju att sammanfatta min vecka utifrån vad som har känts bra.

BRA MED VECKAN

√ Jag hade ett mycket trevligt möte angående förändringar som jag ska göra här i bloggen och på hemsidan under början av nästa år. Väldigt spännande tycker jag.

√ En jobbig kväll, natt och efterkommande dag på sjukhus med min dotter slutade med att vi fick åka hem utan att operera en blindtarm. Trötta och medtagna men glada kom vi hem.

√ Frukostmötet i onsdags var lika energigivande som alltid. Jag tycker verkligen om onsdagar.

√ Att sitta och se över året som går mot sitt slut har verkligen varit givande. Jag ser tydligt vilka förändringar jag vill göra under nästa år. Både i företaget och i livet i övrigt.

Idag är en dag jag har längtat efter. Jag ska bänka mig framför teven tillsammans med mina väninnor och titta på Gilmore Girls. Det kommer bli episkt. Bilder från kvällen utlovas.

√ Nya boken har gått vidare till redaktör och vi hade ett riktigt givande samtal idag. Nu tar vi arbetet med boken till nästa nivå. Hurra vad roligt det ska bli.


EN VIRTUELL FREDAGSBUKETT

Denna veckan vill jag ge en virtuell fredagsbukett till Linda Hörnfeldt för att hon så aktivt arbetar för att vi i bloggvärlden och influencers ska kunna arbeta tryggt och helhjärtat med sin business. Bloggkulturen har funnits länge nu och den har ingen som helst avsikt att försvinna. Nope! Vi planerar att höja det till en ny nivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *