Fredagsbuketten – en varierad vecka

fredagsbuketten
Dags för fredagsbuketten igen. Den här veckan har jag haft fokus på guldkant och glitter och det har jag hittills lyckats rätt bra med tycker jag. Det har varit en vecka med varierande aktiviteter vilket är precis som jag tycker om att ha det.

BRA MED VECKAN

Jag hade ett mycket trevligt avslutande samtal med en klient. Det är alltid lite tråkigt att säga tack och hej till någon men samtidigt är det härligt att se att det är en person med nytt självförtroende som går vidare.

√ Måndag och tisdag bestod av förberedelse inför mina föreläsningar i Leksand. Jag hade inte mycket jag behövde göra men det är alltid en skön känsla att känna sig redo.

√ Vistelesen i Leksand var verkligen både semester och arbete. Här fick jag en rejäl guldkant på tillvaron. Förutom att föreläsa fick jag möjlighet att bo på en fin Herrgård. Jag hade en hel eftermiddag/kväll och en hel förmiddag till eget förfogande. Underbart!

√ Jag blev klar med textkorrigeringar som jag haft svårt att ta tag i. En herrgårdsmiljö var vad jag behövde. Många turer kvar med boken men alltid skönt när en sak är klar.

√ Idag fyller min dotter 12 år så hela dagen idag är kantad av guldkant och glitter. Vi ska ha tårtkalas med hennes pappa och hans familj ikväll. Då är alla hennes syskon samlade och det älskar hon.

fredagsbuketten

EN VIRTUELL FREDAGSBUKETT

Denna veckan vill jag ge en virtuell fredagsbukett till Emma Hällbacka. Om ni inte läser hennes blogg så börja med det tycker jag. Hon är genuin och pratar om sådant som påverkar oss alla. Hennes ämne är träning och hälsa men många av inläggen går att applicera på livet i allmänhet.

BERÄTTA OM DIN VECKA

Hur har din vecka varit? Berätta! Vad har varit din guldkant och ditt glitter?

4 tankar om “Fredagsbuketten – en varierad vecka

  1. Linnea säger:

    Min guldkant har nog varit den inspiration jag har förärats den här veckan. Det är inte alltid den finns där men plötsligt väller det fram och då gäller det att hänga med. Det är lika roligt varje gång det händer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *