Jag tycker om att se tillbaka på veckan som varit. Inte enbart i utvärderingssyfte gällande om jag hållit mig till min plan utan kanske främst vad som känts bra. Därför tycker jag att fredagsbuketten känns som ett bra namn på det här inlägget. Jag vill ge en bukett till det som varit bra helt enkelt.

BRA MED VECKAN

√ Den här veckan har varit relativit lugn och jag har kunnat ta mig tid att sitta och pyssla med småsaker som kanske egentligen inte är så relevanta.

√ Jag har såklart jobbat vidare med min kommande bok. Det kan jag ju säga inte går i den fart jag önskar men det går i alla fall mer framåt än bakåt och det är ju bra.

√ Även om jag reagerade med förskräckelse över att Trump vann det amerikanska valet så gick livet vidare. Det ger mig energi att jobba hårdare för allas lika värde i världen.

√ Veckans fokus har gått riktigt bra. Jag har en plan för december och alla barnens julklappar är inköpta. Det känns skönt.

√ Det var riktigt trevligt att gå på bloggträff med Influencers of Sweden. Det hoppas jag att jag får möjlighet till snart igen.

√ Idag har jag varit på en ovanligt jobbig begravning känslomässigt. Jag har återigen blivit påmind om att se till att ta vara på livet. Att göra sådant man tycker om med dem man älskar. Jag ska ta mig en ordentlig funderare kring det och se vad jag borde styra om. Så även om det var tufft så var det bra. Och framför allt vackert.

fredagsbuketten

EN VIRTUELL FREDAGSBUKETT

Förutom att jag gör saker som behöver bli gjorda under veckan och känner mig nöjd med det så möter och pratar jag med en massa människor. Denna veckan vill jag ge en virtuell fredagsbukett till Linda på bloggsuccé som så frikostigt lyssnar på mina tankar kring bloggande och ger mig tips och råd. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *