Fredagsbrunch med vänner

Vilken dag alltså. Det är vår i luften, solen skiner och det är nästan varmt. Helt fantastiskt verkligen. Helt rätt för en fredagsbrunch med vänner i det fina Linné.

Fredagsbrunch med vänner

Anna stod och fixade med den goda maten när jag kom hem till henne och Hanna var redan där. Jepp, jag var sen men det skyller jag på att jag glömde kolla exakt hur jag skulle gå för att komma rätt. Lokalsinne är inte min grej om man säger.

Vi bjöds vi på äggröra, amerikanska pannkakor, bacon, champinjoner & tomater och dessutom färskpressad apelsinjuice. Jag råkade hälla på lite för mycket maple syrup på mina pannkakor men jag led inte direkt av det.
Fredagsbrunch med vänner

Efter maten satte vi oss i Annas härliga vardagsrum och fortsatte våra samtal om allt mellan himmel och jord. I detta vardagsrum omges man av böcker, tidningar och tyger i vackra färger. Det är ett sådant där rum man kan tänka sig sitta och skriva på en doktorsavhandling, om man nu är lagd åt det hållet, vilket ju hon faktiskt gör.

Fredagsbrunch med vänner

Anna har nyligen fått hem två nakenkattungar som gillar att gosa in sig i koftor eller i sin ”värmestrumpa”. De fryser tydligen lätt. Jag är ingen kattmänniska så jag var lite skeptiskt men de såg mysiga ut där de låg tillsammans.

Fredagsbrunch med vänner

När jag ser de gosa in sig så där får jag ännu mer lust att skaffa en hund till. En liten valp som vill ligga och sova bredvid mig när jag jobbar. Jag ska bara se till att övertala mannen om att det är en mycket bra idé.

Fredagsbrunch med vänner

Nu är jag hemma igen och funderar på helgens innehåll. Dagarna står helt tomma så jag kan planera in vad som helst. Väderprognosen säger att det ska fortsätta vara sol så jag tänker mig promenad i skogen.

Vad ska du göra i helgen?

Jag ska bara Dorotea Pettersson

2 tankar om “Fredagsbrunch med vänner

  1. Malin says:

    Jag ska fortsätta att vara jetlaggad enligt klockan och lägga mig tidigt och gå upp tidigt. Är så nöjd att vakna före alla och göra min rutin.

    Härligt med ljuset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *