Fredag hela veckanJag skrev ett inlägg på Instagram idag om att jag tycker att det vore en bra inställning att tänka att det är fredag hela veckan. Jag tror helt och fullt på att det går.

Fredag hela veckanFredag hela veckan

Men alltså, fredag hela veckan, hur tänker hon nu? Jo, jag tänker att det finns alltid något att fira. Det finns alltid något positivt som händer varje dag och det går alldeles utmärkt att gå ut på en helt vanlig sketen tisdag. Vem hindrar dig?

Visst är det så att vi har jobb och tider att passa och saker som behöver göras men det tycker inte jag betyder att det inte går att ha roligt varje dag. Se en film med familjen på en onsdag och på fredagsmyset. Ät popcorn och skratta (men sätt inte i halsen).

Fredag hela veckanVad skulle hända om…

Vad skulle hända om du skrev in fredagsmys på en tisdag i din kalender? Jag tror din känsla för dagen skulle ändras och jag tror också att du inte skulle vilja fylla tisdagen med en massa annat som känns som måsten. Det här är vad jag menar med Mest i kalendern vinner inte. Allt som står där behöver inte vara seriösa jobbsaker eller viktiga ärenden. Skriv in kul aktiviteter. Skriv in vänner du ska träffa. Skriv in dejt med din partner. Gå på bio med dottern.

Fredag hela veckanDet är känslan jag vill åt

Ja, det skrivs fortfarande in i kalendern och det kan verka som den blir ännu mer full men det är en stor skillnad. Den är fylld med fredagar istället för jobbiga torsdagar. Känslan. Det är känslan jag vill åt. Det är känslan av att vara fri att göra det som känns bra utan att för den delen föringa allt det viktiga som ska bli gjort. Jobbet ska fortfarande skötas och maten handlas men det går att göra med en känsla av förväntan och glädje. Jag är helt övertygad om det.


Glöm inte att det är dags att boka in sig till septemberkurserna. Ge dig själv möjligheten att avsluta 2018 med en smäll.

MiniMaraton 15-16 september
Skapa din optimala morgonrutin, start 17 september

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *