Så vad säger ni om en ”frågelåda”? Ställ alla möjliga frågor ni kommer på. Om mig, om mitt företag, om tid, om livet och om, ja det ni kommer på. Jag svarar på bloggen efter hand.

(Jag förbehåller mig rätten att inte svara på frågor som jag anser för privata. Vad som är privat är olika för oss alla och jag har mina saker jag väljer att hålla för mig själv och inom familjen)

Köööör!

frågelåda

En tanke om “Frågelåda

 1. Inge-Mo Haraldh says:

  Frågelådan
  Tack för boken och dedikationen! Somnat (ej frivilligt) vid 05:30 ett par nätter i rad, så 5am har inte fungerat, men ska försöka.

  Kan du inte skriva en bok till om planering, struktur, disciplin, rensa – mallarna i slutet var suveräna, så mer sådant. Tror vi är många som håller på att stupa, inte bara på jobbet utan också hemma med alla saker, alla måsten, alla åtaganden. Svårt att slänga, ge bort, säga nej.

  En annan sak, kan inte vi som köper den tryckta boken, få mejlat en pfd, skulle underlätta – på tal om rensning av böcker, har ca 3.000, men ändå ha kvar i datorn. Kindle/iBooks i iPad är suverän. Och man kan slå upp ord, markera stycken m m.

  Keep it up, Girl!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *