Jag avslutar veckan med ett fotoshoot inför lanseringen av boken. Då behöver jag bra foton på mig själv och vara den som blir fotograferad är inte en favoritsyssla jag har. Jag trivs bäst bakom kameran.

Fotograferingen blev hemma hos mig för vi var oroliga för vädret och i studio vore för trist. Stylisten Linda kom en timme före fotografen och gjorde ordning mig. Anna, fotografen, kom insusande med sina lampor och skärmar och gick runt och letade bästa platserna.

Det är så fascinerande att titta på när människor arbetar. Vi är ju alla proffs på våra egna områden och vi ser olika saker i samma sak. Jag älskar att se det fokus som blir. Vi kan alla vår sak och vi har våra konstigheter för oss men resultatet blir perfekt. Studera hur andra gör det de är bäst på. Du kan lära dig massor.

Fotograferingen gick bra och det var roligt. Jag har tränat på att hålla hakan rätt så att det inte blir dubbelhaka och jag kommer ha ont i käkarna i kväll efter att behöva le så mycket. Nu ser jag fram emot att få se alla foton såklart.

Tack Linda och Anna för väl utfört arbete.

foto2 foto3 foto4

2 tankar om “Fotoshoot ett bra avslut på jobbveckan.

  1. Inge-Mo Haraldh says:

    Hej Dorro
    Kul och tack för dina nyhetsbrev, ofta mycket intressanta, framför allt tipsen som jag noggrant sparar. Bok?? När, vad ska den heta?? Vill inte missa att köpa den. Kram

    • Dorotea says:

      Boken lanseras på Bokmässan i Göteborg den 25-28 september och efter det ska den kunna köpas i nätbokhandlarna. Den heter 5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *