Som jag redan har skrivit lite överallt så var boksläppet helt fantastiskt. Många kom, miljön var perfekt och stämningen var glad och förväntansfull.

Jag hade önskat att jag skulle kunna bjuda på ett filminslag från boksläppet men jag får erkänna mig besegrad av redigeringsprogrammet. Jag är verkligen inte bra på det här med film men foton det har jag gott om. Min fantastiska fotograf Anna Sigvardsson var med under kvällen vilket såklart kändes väldigt lyxigt. De foton som ni ser här är hennes.

Att sammanfatta kvällen känns lite svårt nästan. Vi var i en liten tebutik där vi lyckades klämma in 50 personer. Det blev väldigt varmt. Doften av te var tydlig och alla gick omkring med små muggar med te och chokladbit eller pepparkaka. Vissa hamnade utanför butiken för det gick inte vara där inne hela tiden eftersom det även kom kunder som skulle handla te och det var varmt. De som kom in för att handla blev nog rätt förvånade över vad som hände kan jag tänka mig. Programmet såg ut som så att alla blev välkomnade av Anni som äger butiken och sedan var det min väninna Hanna som pratade vidare. Hon ställde frågor till min redaktör om mina böcker och hur de skiljer sig åt och sedan fick jag berätta om först min relation till te och sedan om sambandet mellan tid och te. Efter det fortsatte minglet och det gick bra att köpa boken och få den signerad. Jag satt vid signeringsbordet större delen av tiden. Väldigt trevligt måste jag säga för det gav mig verkligen tillfälle att prata med nästan alla. Ett ganska klassiskt boksläpp skulle jag säga.

Det har gått en vecka sedan boksläppet nu och sedan dess har jag haft en föreläsning med boken som bas. Det är alltid pirrigt att utföra en ny föreläsning men det gick bra. Jag har börjat förbereda för december då det kommer bjudas på en adventskalender här på bloggen. Varje dag något nytt. Filmer, erbjudanden och annat smått och gott. Och så har jag även hunnit med att vara sjuk i feber men jag börjar bättra mig nu.

Nästa vecka kommer filmen. Jag lovar. Och det kommer inlägg som vanligt här på bloggen. Febern tog över hjärnan.

Ha nu en underbar helg!

Untitled design

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *