Jag har precis haft den första planeringssöndagen på Facebook. Jag tänker mig att det ska bli många fler.

VAD GÅR DET UT PÅ?

Tanken med planeringssöndagen är att jag svarar på era frågor kring planering. Det kan vara nästan vad som helst som just du behöver hjälp med för att få ordning på din vardag. Det kan vara rena planeringsfrågor eller en fråga kring något stort projekt du har framför dig eller om hur du ska lära dig att prioritera rätt. Det som du känner bromsar dig.

GÖR DET ENKELT FÖR DIG

Idag berättade jag hur jag gör när jag sitter och gör ordning för kommande vecka. Mitt upplägg helt enkelt. Det jag tryckte på framför allt var att det är viktigt att göra det enkelt. Blir det för komplicerat är sannolikheten stor att du inte kommer fortsätta. Så skapa dig en enkel planeringsmall/metod och börja använda den. Det är min rekommendation.

UTLOVAD BILD PÅ MITT VECKOUPPSLAG

Jag lovade att visa hur mitt veckouppslag ser ut. Jag ber om ursäkt för dålig kvalité på fotot men det går i alla fall att se hur jag gör.

planeringssöndag

SE SÄNDNINGEN PÅ FACEBOOK

Här kan du se sändningen från Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *