första gången

Det är måndag. Den första 2017. Igår åt jag min första frukost och idag har jag druckit min första frukostsmoothie. Under dagen kommer jag skicka iväg mitt första jobbmejl, se första filmen med barnen eftersom de har jullov och om en stund ska jag testa på lite yoga för första gången  i år. Det blir många första gången den här veckan.

Första gången jag berättar om veckans fokus i år

Eftersom det är måndag så är det dags för veckans fokus igen. Och som du kanske har förstått är denna veckans fokus:

Första gången jag … i år.

 

Jag tänker att eftersom vi står i startgroparna av ett nytt år så vill jag uppmärksamma att vi gör saker för första gången även om det i själva verket är den tusende. Och jag vill uppmärksamma alla börjor. De sakerna du har bestämt att du ska göra i år och som du kanske inte har gjort tidigare utan som är nytagna beslut.

Tro på dig själv

Varför tycker jag detta är viktigt? Jo, för jag tror det är viktigt att du förstår varför du gör det du gör. Att göra med medvetenhet visar att det du gör betyder något för dig. Att du uppmärksammar dina rutiner, dina åtaganden, dina känslor eller dina beslut visar att du tar dig själv på allvar. Att du tror på dig själv. Att vara i nuet är en viktigt för vår personliga utveckling samtidigt som det också är viktigt att se framåt. Det du gör nu påverkar din framtid och om du då är här med det du gör så värnar du om din vision.

Du behöver inte lägga en stor del av din tankeverksamhet eller tid på detta. Ge det ett ögonblick. Det räcker.

Instagram

Som vanligt har jag ställt frågan om veckans fokus på Instagram på morgonen. Gå gärna in och kika vad andra har svarat. Berätta gärna själv vad du ska fokusera på under veckan. Antingen här eller på Instagram.

2 tankar om “Det är första gången jag … i år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *