Jaha, och vart tog jag vägen? Ja, det kan en verkligen undra. Den här bloggen är sällan utan nytt blogginlägg men den senaste tiden har jag fokuserat på mina föreläsningar och en utbildning som jag går för tillfället. Så kan det bli ibland men nu är jag tillbaka igen.

Och imorgon bär det av till Bologna på författarkurs. I fyra dagar ska jag tillsammans med flera andra författare sitta på en terass och prata författarskap. Det ska bli helt fantastiskt. Förutom det är vi ju i en helt fantastisk stad med underbar historia.

Jag ser fram emot att besöka universitetet i Bologna som är det äldsta universitetet i världen och jag kommer antagligen tillbringa lång stund inne i Basilica of San Petronio som är en av Italiens största medeltida kyrkor. Det kommer bli många foton det är en sak som är säker.

Under veckan kommer jag ge er en inblick i mina dagar i Italien. Vad jag gör och hur det ser ut. Förmodligen främst i bild. Hoppas det låter intressant.

Università-di-Bologna

 

Foto på universitetet. Bild lånad från universitetets sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *