I tisdags föreläste jag i Stockholm, ”Så blev jag den mest omskrivna författaren på Bokmässan” tillsammans med Anna på PR-kiosken. Det handlade om min resa från oskriven bok till att bli en av de mest omskrivna i media under och efter Bokmässan 2014. Jag berättade min resa och Anna inflikade PR-nycklarna som gjorde att det blev som det blev.

Det blev en bra föreläsning men förbättringar ska göras innan vi går ut inför en större publik. Det ska in mer PR-prat och mer tydliga exempel. Detta var vår provgrupp som bestod av både kända och okända ansikten för oss.

Tack alla för att ni kom och tack för att ni tagit er tid att fylla i utvärderingen. Det är ovärderligt för oss. Vi går igenom era tankar och återkommer med en förbättrad version. Tack!

En reaktion om mitt framträdande:

Du pratade så intressant och framför allt kul och bjöd på dig själv.  Jag blev ordentligt inspirerad.

Vi ses i din stad framöver hoppas jag.

Mer om boken hittar du här!
föreläsning1 föreläsning2 föreläsning3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *