Har ni många möten?

Är det mycket att fixa och dona med för att få mötena kreativa och rätt riktade?

Som digital moderator hjälper jag till så att fler deltagare är med och pratar och delar upplevelser med varandra. Jag öppnar upp för att dela intryck och reflektioner kring de planerade ämnena. Jag ser till att allt det tekniska flyter på och agendan hålls. 

Vilken typ av möte ni ska ha kan jag också hjälpa till med. Jag ser till att ni har en bra nivå av kreativitet, samtal, övningar och tid för reflektion och beslut.

Självklart kan jag även komma ut till er och moderera i det fysiska mötesrummet och från scen.

Jag kan hjälpa er att planera och strukturera upp mötet så att det blir så som ni vill ha det. 

Jag kan:

samtalsleda mötet så att du som chef kan fokusera på att delta.
inleda en kick-off för ledningsgruppen.
lyfta fram potentialen i ledningsgruppen eller medarbetargruppen så att samtalet och beslut kommer från rätt grund.
moderera det digitala eller fysiska mötet.

Kontakta mig och berätta vad ni behöver.
Tillsammans kan vi skapa ett intressant och kreativt möte.

kontakta mig & berätta era önskemål

vill ni ha en föreläsning eller workshop?

Att skapa en kreativ arbetsmiljö med utrymme för det goda samtalet är viktigt för att arbetet ska löpa med den effektivitet ni önskar. Vad som är kreativitet för er behöver inte vara samma som på en annan arbetsplats, men vet ni vad ni behöver?

Jag jobbar gärna med att utgå från en inspirerande föreläsning som övergår i en workshop som ger svar på hur ert utrymme kan se ut så att ni kan ha goda samtal, utrymme för kreativitet och möjlighet till goda beslut som bygger på närvaro.

Behöver ni hjälp? Kontakta mig så kommer vi tillsammans fram till vad ni behöver just nu.

kontakta mig så ordnar vi en fin stund

Jag är Dorotea

Jag är coach och författare. Jag har arbetat som coach i tio år nu och jag älskar det. Det finns nästan inget jag tycker om mer än att hjälpa människor att hitta sitt jag och använda det på sin väg framåt.

Jag har arbetat med coaching, föreläsningar och workshops på företaget under lika många år. Att arbeta med människor i grupp är alltid intressant. Det är givande för alla parter. Det finns en styrka i att arbeta framåt tillsammans och genom att träffas på ett annat sätt än vanligt då det ger möjlighet att tänka utanför den traditionella boxen. 

I grunden är jag pedagog och har en därmed stor vana i att leda grupper varför jag är duktig som workshops-ledare likväl som samtalsledare.

KONTAKTA DOROTEA OM NI HAR FRÅGOR, ÖNSKAR FÖRSLAG SAMT OFFERT