Jag känner mig förföljd av flamingos men det gör inget. Det är roligt. Jag får bilder skickade på flamingos av alla dess slag från alla möjliga som vet att jag har en flamingo hemma som heter Fransisco. Han har blivit som en maskot och som alla flamingos så levererar han flamingo spirit.

Flamingo SpiritEn flamingo i medlemsprogrammet

Jag tänker att en flamingo passar bra i medlemsprogrammet Be Your Power. Det blir en kul detalj till all planering och personlig utveckling. Dessutom är det så att flamingon har många bra egenskaper som passar väl in på det vi gör i medlemsprogrammet.

Det här skrev jag om flamingon på Instagram idag:

Flamingon är livfull och sällskaplig. Den strävar efter att vara välbalanserad men också påhittig. Flamingon är nära sina känslor och jobbar med att bli  starkare  genom att vända rädslor till styrkor. Flamingon menar att när du väl har hittat din balans och ditt syfte så är du ostoppbar. Du kan klara vad som helst och ditt liv kommer att bli så mycket mer.

De här egenskaperna utvecklar du som medlem i Be Your Power. Såklart i den mån som det är intressant för dig. Du väljer själv vad du vill jobba med för att växa och tillsammans med Be Your Power-communityt blir det möjligt.

Flamingo SpiritFlamingo Spirit

Men det här med Flamingo Spirit gillar jag. Det är peppigt och det är power på samma gång. Vem blir inte glad av en rosa flamingo liksom och bara tanken på att stå så där på ett ben timme efter timme är väl power om något? Jag tänker det i alla fall.

Flamingo SpiritNågra nyheter

Jag ska få en flamingo-logo gjord åt mig och när den är klar kommer jag behöva hjälp med att namnge den. Hon kommer behöva ett peppigt och glatt namn som passar alla fantastiska kvinnor i Be Your Power. Dessutom är det en ny hemsida på gång och en medlemsportal. Allt det här ser dagens ljus den 1 december. Flamingo-logon hoppas jag ska vara klar före men vi får se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *