Det är dags att planera veckan och fundera på vad jag behöver göra för att vara rätt förberedd och för att ha rätt inställning till alla moment. Det händer ju mycket på en vecka.

Veckans lista

Förra veckan presenterade jag listan över de rubriker jag kommer att utgå ifrån i mitt måndagsinlägg så här kommer omgång två med dessa rubriker

Jag ser fram emot

Denna veckan har mycket att se fram emot. På torsdag ska jag på ett företagsfirande. En före detta kunds företag fyller 10 år och det firas med Gatsbytema. På fredag kommer min mans syster med familj på besök från Stockholm och på lördag ska det firas födelsedag för en av mina närmaste vänner. Det är inte allt. På söndag är det kalas för min systers två barn. Massor med fest ju!

Mest intressanta

Det mest intressanta är även denna veckan en behovsanalys som jag ska göra för en ny företagskund. Det är alltid intressant för jag vet inte vad jag går därifrån med för beslut.

Gah, hur ska det gå till?

Mitt gah får nog bli att jag har fyra festtillfällen i rad under veckan. Hur roligt det än är med fest så tar det på orken så det gäller att jag planerar in vila och energiboost också.

Börja, sluta, fortsätta

Jag ska börja bli bättre på att få in min träning på morgonen. Jag har en tendens att slarva med det och när jag gör det så faller träningen helt bort den dagen. Inte bra.

Jag ska sluta upp med att känna mig lat för att jag sover länge på morgonen. Det är oktober och jag sover alltid mycket i oktober. Det är bara att acceptera och se till att vara snäll mot mig själv.

Jag ska fortsätta hålla mitt arbetsflow som jag haft de senaste veckorna. Även om höstdepressionen tar mycket av min energi så har jag haft ett väldigt härligt flow i mitt arbete. Jag får bra momentum i det mesta jag gör och jag blir klar enligt plan nästan varje gång. När ett sådant flow uppkommer ser jag till att göra en lätt analys på vad det är som fungerar så att jag kan repetera om och om igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *