Idag är det sista dagen på arbetsveckan och jag har börjat varje dag med att planera i min Bullet Journal. Det är verkligen roligt att testa detta sätt att hantera sin planering och jag ser själv fram emot vad jag kommer tycka när månaden är slut.

Det jag kommit fram till under första veckan är:

√ Det är en liten inkörsport när det gäller att komma underfund med hur noggrann man vill vara och också hur man vill att sidorna ska se ut.
√ Det blir helt klart lätt att tro att det ska vara perfekt men det är inte hur det ser ut som är det viktiga utan syftet och innehållet.
√ Det är lugnande att sitta med detta tycker jag. Meditativt rentav.
√ Lite befriande att det inte allt i boken behöver vara i rätt ordning tack vare registret i början.
√ Det triggar min fantasi.

En av sidorna jag gjort denna veckan som inte har med min dagliga planering att göra men med syftet till varför jag planerar är denna:

IMG_0610

Är det någon av er läsare som påbörjat en Bullet Journal?

2 tankar om “Fem första dagarna

  1. Helena says:

    Jag har inte testat men är nyfiken. Kan du inte visa en bild på hur registret ser ut? Undrar hur man lägger upp det (perfektionisten i mig skriker nämligen här 🙂 ).

    • Dorotea says:

      Det ska jag kunna ordna. Det här är faktiskt riktigt bra för perfektionisten för det är uppbyggt på så sätt att saker inte behöver komma i logisk ordning i och med registret. Väldigt skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *