I’ts Friday people!

Kanske har du märkt att jag har en tagline som lyder ”Få tillgång till din power och bli extraordinary”. Jag vill berätta vad jag menar med den för den är inte på något sätt slumpmässigt vald.

Power

Jag arbetar med människor varje dag. Jag lyssnar och jag vägleder. Jag försöker hitta nya sätt att göra saker på och hjälper till att implementera nya idéer och vanor i människors liv. Jag styr upp och strukturerar de många tankarna till något som är mer strömlinjeformat och lättare att förstå.

Alla människor jag träffar är intressanta och har sin egen story att berätta. Alla kommer med sin ryggsäck av erfarenhter, både bra och dåliga. Men främst kommer de till mig  med helt fantastiska livshistorier som jag får lyssna till.

Det jag har uppmärksammat under mina år i arbete med människor (21 år om man räknar min tid som lärare) är att alla har en stark kraft och önskan att komma framåt. En kraft som finns där men som inte alla är medvetna om. Det är inte helt ovanligt att den har lagts på en hylla och där har den samlat på sig ett stort lager damm. När jag kommer in i bilden tar jag ner kraften från hyllan och blåser bort dammet och så ser jag till att aktivera den igen. Jag rebootar personen jag pratar med och styr kraften rätt så att den kan användas varje dag.

Jag vet att alla har power inom sig att skapa stordåd och detta stordåd nås med planering och omstrukturering av vanor. Det sker när du är villig att titta inåt och plocka fram det du är bra på och göra det till ditt främsta kännetecken.

Extraordinary

Jag vill att du med den power du har blir extraordinary. Att vara extraordinary innebär att du använder din kraft för att finna glädje, frihet och framgång i livet varje dag. Att vara extraordinary är att du alltid gör ditt bästa för att uppnå det som du satt upp att du ska göra. Att vara extraordinary är att lyssna till dina inre signaler och vila när det behövs. Det betyder att leva livet på absolut bästa sätt för dig.

Att vara extraordinary ska inte vara svårt utan det handlar mest om att vara du och att du tror på att du duger precis som du är.

Extraordinary varje dag

Varje dag kan vara extraordinary om du vet vad du satsar på. Om du vet vilket  ska innehåll ditt liv ska ha och vilken känsla du vill känna. Här kommer planering och omstruktureringen av vanor in. Om du har koll på vad du vill göra och hur det ska göras då är du i stort sett hemma. Du behöver bara öva på det en stund.

Vad säger du? Använder du din kraft så att du kan vara extraordinary varje dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *