Efter lite surfande på nätet har jag konstaterat att datumet för när våren börjar är den 1 mars. Jag vet inte om jag håller med om det. Kan tycka att vårdagsjämningen borde vara dagen då våren börjar men jag tänker inte diskutera med internet.

Eventlistan börjar fyllas på med olika aktiviteter nu och det kommer mer hela tiden. I mars finns det lite av varje att välja bland. Föreläsningar, workshop och utmaningar. Det finns något för alla. Här nedan får du en lista över det som händer i mars och vill du veta mer om varje aktivitet så flytta över till eventsidan.

soluppgång

1 mars-30 april är det soluppgångsutmaning ”Räkna soluppgångar” online. Hur många soluppgångar kommer du se under 60 dagar?

 

 

 

IMG_14723 mars föreläser jag i Göteborg, ”5 AM för dig – speglar din kalender den du är? Du får en inblick i 5 AM-konceptet och får ta del av verktyg för hur du får bättre kontroll på din tid.

 

 

minaartiklar10 mars föreläser jag i Stockholm i samarbete med PR-kiosken, ”Så blev jag den mest omskrivna författaren på Bokmässan”. Vad var det som gjorde att jag fick så mycket publicitet i media i min bok och hur kan du få det?

 

 

tikka (1)16- 26 mars börjar en ny ”5 AM-utmaning” online. Under 10 dagar kommer du igång med en fungerande morgonritual.

 

 

 

coaching26 mars är det dags för workshop, ”Speglar din kalender den du är”. Utifrån din livssituation tar du fram hur du vill att din vardag ska se ut. Med smarta verktyg och lite pyssel får du en kalender som fungerar.

 

 

Anmälan till de olika aktiviteterna hittar du här.

2 tankar om “Eventlistan inför våren börjar fyllas på

  1. min tekopp says:

    Vilken spännande vår du har framför dig. Hade jag haft tid och möjlighet så skulle jag åkt upp till gbg och lyssnat på din föreläsning, men det kommer fler framöver hoppas jag 😉

    • Dorotea says:

      Jadå det kommer fler. Du har så viktiga och spännande saker framför dig som är så mycket viktigare än en av mina föreläsningar. Vi ses när möjlighet finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *