Under september kommer jag delta i en bloggutmaning tillsammans med andra företagare. Utmaningen går ut på att väcka inspirationen i vårt bloggande men också att få in vanan att blogga ofta.

DET HAR VARIT SEGT I ÅR

Jag har varit sämre med bloggen under det här året och det är inget jag är glad över så det här blir ett perfekt sätt för mig att komma igång igen. Jag tycker ju verkligen om att blogga men det har av någon anledning inte riktigt fungerat i år. Detta blir helt enkelt en bra start på blogghösten tänker jag.

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Det går till så att vi får ett ämne att skriva om varje dag som vi anpassar efter vårt företag och blogg. Vissa ämnen känns ganska enkla medan andra kommer kräva lite mer tanke för min del så det blir en kul utmaning.

Tanken är att det ska skrivas ett blogginlägg om dagen under hela september men det tycker jag är lite för mycket så jag kommer varva mellan att bloggen och Instagram. Minst tre inlägg kommer att hamna här på bloggen och resten på Instagram.

ERT ENGAGEMANG ÄR MYCKET VÄLKOMMET

Jag hoppas att ni hänger med och att ni kommer finna det intressant. Självklart är det så att det blir mer liv i bloggen om ni är med och kommenterar och tycker till så gör gärna det. Jag tar tacksamt emot det ni har att säga.

BLOGGRESA I SEPTEMBER-2

2 tankar om “Ett ämne om dagen i september

  1. Hanna says:

    Om det känns lite segt får du gärna också ”reprisa” inlägg, kan vara många nya läsare som inte har läst det tidigare och vi som redan läst kan behöva påminnas igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *