Yay och hurra! Mitt företag dorro coaching fyller år idag. Det fyller hela sju år. Det är både mycket och lite på samma gång. I företagarår är det inte så mycket men i mitt liv är det ändå en hel del. Jag har hunnit med en hel del helt klart och under åren har jag kommit fram till att entreprenören dorro är mångfacetterad.

Jag älskar att driva företag

Att driva företag är något jag verkligen älskar att göra. Jag älskar inte allt men det mesta. Jag tycker om att jobba från mina egna idéer och skapa verklighet av dem. Jag tycker om att umgås med andra entreprenörer och hitta bra och roliga samarbeten tillsammans. Det finns så mycket kraft i att vara flera. Just det med att vara ensam är det jag tycker minst om med företagandet så därför ser jag alltid till att nätverka och skapa goda kontakter. Jag tycker om att greja med mitt men mest av allt älskar jag SAMTALEN. Samtalen är hela grejen med mitt företag. Utan pratet blir det inget dorro coaching. Så är det bara.

Företag tar tid att forma

Mitt företag började med ett litet frö med en dröm och förhoppning om att få vara en del i människors förändring. Det tog ett år innan jag lyckades forma det till det som ni idag känner till – det här med planering, struktur och personlig utveckling. Det betyder att jag under sex år har pratat om att göralistor, fokus, produktivitet och vad som händer med oss när vi försöker oss på att förstå varför det inte alltid blir som det var tänkt.

Självklart har mitt budskap formats under åren. Jag växer också som människa och olika delar av ämnen står ut mer vid vissa tillfällen i mitt eget liv. Det är svårt att separera personen dorro från företaget dorro ibland. Vi är samma. Vi jobbar i samspel så mår personen dorro dåligt så får företaget kämpa en smula. Mår personen dorro bra så frodas företag. Det är som det är kan man säga.

Jag vet knappt vad jag har gjort

Vad har jag då gjort under de här sju åren? Jag har ingen som helst aning vill jag nästan säga. Det är ett virrvarr av händelser och det är många känslor. Det är glädje, nervositet, succé, platt fall, människor, projekt som levt och projekt som dött. Det är så mycket så det går nästan inte ens att sammanfatta. Det jag vet är att jag är stolt över allt jag har gjort. Även det som inte blev som jag hade tänkt. Det som blivit bra och som skapat påverkan är mer än det som inte gick vägen och det är det viktigaste.

Entreprenören dorro är mångfacetterad

Företagandet har gjort mig till en mångfacetterad person. Det är så mycket som jag inte visste om mig själv när jag startade mitt företag. Jag visste för det första inte hur man drev företag alls men det är en helt annan historia. Detta är entreprenörern dorro:

dorros idéer tar aldrig slut.
dorro ger sig inte i första taget.
dorro genomför det hon bestämt att hon ska göra.
dorro kan sälja bara hon bestämmer sig för att sälja är roligt.
dorro påverkar människor positivt.
dorro får andra att drivas framåt.
dorro kan teknik.
dorro är envisast i världen.
dorro kan fokusera var som helst och när som helst.
dorro kan föreläsa för stora grupper men är bättre med mindre grupper.
dorro älskar inte att föreläsa men är bra på det.
dorro har startat ett medlemsprogram som är oerhört omtycket (den är jag riktigt stolt över).
dorro kan skriva böcker. Tänk det visste jag inte.
dorro har en radioröst och älskar att prata i radio och har fått göra det fler gånger än hon kan räkna.
dorro gör saker hon är rädd för (det gör inte privata dorro) som att vara med i TV.
dorro taggar igång andra entreprenörer.
dorro är bestämd och låter inte sina klienter glida undan med ursäkter.
dorro kan själv men vill helst göra tillsammans.
dorro gillar inte ekonomi.
dorro kan så mycket mer än hon visste och hjälper människor med saker hon inte själv trodde var möjligt att hon kunde hjälpa till med.
dorro kan driva två företag samtidigt.
dorro gillar inte stress.
dorro älskar sin morgonrutin men älskar också att sova.
dorro inspirerar men framför allt peppar hon till att faktiskt göra.
dorro vill att du ska hitta ditt eget sätt.
dorro kan jobba dygnet runt men gör det inte.
dorro hittar lösningar på de mest kluriga problem.
dorro är i stort sett alltid positiv.
dorro bestämmer att lägga ner sitt företag var tredje månad. Det håller i en dag sedan är hon igång med en ny idé för att driva framåt.
dorro älskar sitt jobb.
dorro hoppas driva företag länge länge till.

…och säkert mer.

Det var lite om mig och företagandet. Jag tycker det är för svårt att sammanfatta det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *