Det har varit en intensiv vecka. Många saker inbokade. Föreläsning i Stockholm, möte i Göteborg, skolavslutning, pensionsavtackning och fika med en vän. Vädret har visat sig från sin bästa sida så sommaren har äntligen kommit till min del av Sverige.

Jag har varit i en del av Göteborg jag aldrig har kört i och det kändes som jag vilken sekund som helst skulle köra in i en oljecistern. Vägen kantad av cisterner, lastbilar överallt och kranar som höjde sig mot skyn. Lukt av råolja. Tänk att det finns delar man vet finns men aldrig besökt. Jag var på väg till ett spa som underligt nog ligger på slutet av denna väg med raffinaderier. Lukten av råolja byttes mot doften av lavendel och ljudet av tunga fordon mot lugn spamusik. En underlig känsla.

föreläser

Föreläsning i Stockholm. Stora Välkomstdagen om integration och mångfald där jag föreläser om tid och kultur.

avslutning

Det är svårt att greppa att fjärde klass är slut och att min tjej (vänster) börjar femman till hösten.

högspänning

Pappa gick i pension och jag gick återigen i barndomens korridorer fulla med högspänningssaker.

kranar

Kranar och lastbilar i världens ände.

havet

På ena sidan raffinaderier och på andra sidan havet.

blåhimmel

Underbara fantastiska blåa himmel. Välkommen!

blommor

Och rabatterna är fulla med vackra blommor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *