Med fortsatt trötthet startar jag upp denna veckan. Förra veckans aktiviteter sitter kvar i det mentala minnet och kommer göra ett litet tag till. Det blir så när livet tar vägar som inte var tänkta. Inget är farligt men känslan är ändå djup.

Men tröttheten kan få finnas och lura i bakgrunden för veckan jag har framför mig är en riktigt kul vecka. Jag har mycket att se fram emot och kommer med största sannolikhet få minnen att spara för en lång tid framåt.

Detta är min vecka

Jag ser fram emot

Jag har flera saker att se fram emot denna veckan och det börjar redan idag. 

Idag ska jag till min väns nya yogalokal och fira att hon är igång med verksamheten där. Det ska bli otroligt mysigt. Hon brukar hitta på bus varje gång vi ses så jag är nyfiken på vad det blir denna gången.

På onsdag till torsdag ska jag iväg på konferens med en av mina kunder. Det ska planeras och struktureras i två dagar och det kommer bli fantastiskt spännande att se vad alla idéer och tankar landar i. Och det blir god middag och aktiviteter i vacker miljö.

Och det jag ser mest fram emot denna veckan är att fira min dotter som snart fyller 18 år. Vi ska ha släktkalaset på lördag. Jag har planerat och filurat kring det i månader och nu är det dags. Hon fyller inte år förrän veckan efter så då blir det mer kalas men det går ju att fira många gånger om.

Så ja, massor att se fram emot.

Mest intressanta

Det mest intressanta är helt klart konferensen. Då kommer jag få göra det jag är absolut bäst på. Lyssna in andras tankar och visioner och kartlägga dessa till en strategi att jobba efter. Mitt jobb kommer vara att stå vid den stora tavlan och skriva vad som sägs och sedan dra streck hit och dit för att få en överblick över vad som hör ihop och sedan utifrån det börja prioritera och stryka för att till slut landa i den slutgiltiga strategien. Ojojoj, så spännande!

Gah, hur ska det gå till?

Hmm? Mitt gah är nog en lite lurande minirädsla att inte vara alert nog på konferensen. Det är ju alltid svårt att förutspå i förväg men jag brukar kunna vara bäst när det gäller så jag tänker att det blir så denna gången också.

Börja, sluta, fortsätta

Denna veckan ska jag börja jobba med min ångest igen. Jag har varit slarvig med det och det är tydligt nu. Mitt sätt att ta tag i det är att inte hoppa över mitt skrivandet och också att jag just nu letar efter ett sammanhang för samtal som passar mig.

Jag har länge funderat på vad jag har som jag behöver sluta med på ett mer personligt, privat, plan och jag har ändå inte fångat vad det är. Det är en gnagande känsla i mig som jag tror kommer bli tydlig om jag börjar skriva ordentligt igen.

Jag har under ett par veckor loggat all min arbetstid och det planerar jag att fortsätta med. Jag vill ha fortsatt koll på vad mina timmar går till varje veckan. Det ger mig en indikation på hur mycket av det jobb jag gör som är direkt betalt och vad som är arbete som antingen leder till affärer eller som inte alls leder till affärer. Det är viktigt som företagare att ha koll på det. Det är så lätt att lägga tiden på fel saker. 

Så ser det ut för mig. Hur ser det ut för dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *