arbetsdag

Jag tycker om variation. Göra samma sak flera timmar i rad är inte alls min melodi så när jag planerar min dag så tycker jag om att blanda upp arbetsuppgifterna. Idag bjuder jag på collage av hur min arbetsdag har sett ut idag.

En typisk arbetsdag

Tittar jag på hur mina arbetsdagar ser ut så finns det några uppgifter som är återkommande. Coaching såklart men också skrivande, administration före och efter coachingsamtal, fakturering, intervjuer med journalister, bloggande och hemsidefixande. Då och då bryts min arbetsdag med att föreläsa, åka ut på stan och coacha, nätverksmingel och säljmöten.

Jag klassar min arbetsdag som en rätt vanlig dag. Varierad men vanlig.

Min arbetsdag i bilder

Idag fick ingen av mina kameror vara med och leka utan mobilen har fått jobba. För det mesta är systemkameran med mig men alltså inte idag. Jag försöker komma ihåg att fotografera det jag gör men ibland glömmer jag och idag irriterar det mig att jag glömde ta ett kort på mig i det lilla lilla rummet där jag var när jag spelade in podd för Konstform. Alltså när jag säger litet rum så menar jag verkligen litet. Som en skrubb. En madrasserad sådan med två stativ med mikrofoner. Men men nu blev det inte så.

en arbetsdag

Bild 1: Intervjun för podden skedde vid Röda Sten som ligger under Älvsborgsbron här i Göteborg. En favoritplats. Jag tycker bron är vacker. Tittar man mer åt höger (inte i bild) ser man den stora orangea bockkranen som jag också älskar. Hamnen och dess kranar är en vy jag verkligen tycker om. Jag bodde väldigt nära Röda Sten för ett antal år sedan och då var jag ofta där och promenerade vid vattnet.

Bild 2: Jag åkte vidare för coaching på café i Landala. Eftersom klockan var Dorotea är hungrig nu så köpte jag mig en god sallad och såklart kopp te. Chiliflakesen var lite väl starka för min smak men i övrigt mycket gott.

Bild 3: Jag tar mig ofta en paus i bilen när jag åker mellan ställen. Sitter kvar en stund och stirrar lite. Jag tycker om de stunderna. Jag andas och vilar hjärnan lite.

Bild 4: När jag kom hem igen gick jag igenom anteckningarna från coachingen och skickade ett mejl till klienten med uppgifterna till nästa gång. Och så fortsatte jag med att greja med en liten detalj i bokmanuset som jag kommit på att jag vill ha med så jag har till imorgon på mig att få det klart. Och så drack jag te.

en arbetsdag

Bild 5: Plötsligt dök solen upp ur dimman så jag passade på att ta en liten paus ute på altanen. Charlie nosade i trädgården medan jag stod med ansiktet mot solen och andades. Såg säkert superdumt ut men det brydde jag mig inte om.

Bild 6: Charlie är alltid med när jag jobbar hemma. Oftast ligger han och sover. Han är en riktig sovhund fast han är en Jack Russel men idag tog han på sig jobbet att ta död på sin mjukishare. En uppgift han tog sig an med intensitet.

Bild 7: Min vy över datorskärmens övre kant när jag försöker formulera orden till den saknade delen i manus. Jag kan säga att orden inte alls känner för att komma. Jag tror jag har tömt mitt huvud på vettiga ord under det senaste halvåret. Det finns inte många kvar.

Bild 8: Ja, det är ju jag. Här sitter jag i mitt soffhörn och grejar. Undra om man ser att jag är rejält trött efter tre veckors intensivt arbete med slutställande av boken. Om det inte syns så kan jag säga att så är det. Jag är väldigt trött.

Hur har din arbetsdag varit?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *