kortvecka

I och med påsken och vila från arbete så går jag in i denna kortvecka med ny energi. Jag ser fram emot coaching och skrivande.

En till kortvecka

√ Veckans planer
Påsken är över och jag känner mig glad och nöjd över sociala aktiviteter men nu är jag redo för jobb. Jag har flera coachingsamtal inbokade, ett uppdragsmöte som jag hoppas på och så ska såklart bloggen fyllas på.

kortvecka

√  Veckans prioritering
Jag skulle nog säga att bloggen är min främsta prioritet denna veckan men främst det ni inte ser. Arbetet med att uppdatera SEO fortsätter. Förutom det är det dags att börja planera inför sommaren. Vad ska hända då tro? I arbetsväg menar jag.

√ Veckans bjudning
Jag fyller år denna veckan. 44 år på torsdag för att vara mer exakt. Det blir ingen bjudning förrän nästa vecka men något firande ska det nog bli. Minst tårta i alla fall.

√ Veckans önskning
Jag önskar mig flow och fokus när jag sitter och jobbar. Jag brukar ha lätt för att komma i flow men den senaste tiden har jag känt mig ovanlig distraherad. Jag får se till att ha tydliga att göralistor och hålla borta distraktionerna.

kortvecka

√ Veckans utmaning
Jag känner inte att jag har någon större utmaning denna veckan förutom möjligen fokus. Det skulle vara att ro uppdragsmötet i hamn i så fall.

√ Veckans blogginlägg
Jag lovade ett upp och hoppainlägg och ett citronvatten vs planeringinlägg förra veckan. Det kommer denna veckan istället. Och ett födelsedagsinlägg såklart. Jag tror också att det blir något mer om bullet journaling. Man får se helt enkelt.

Hur ser din veckolista ut?

kortvecka

6 tankar om “En till kortvecka

 1. Anna Forsberg says:

  Grattis i förskott! Jag skrev själv ett födelsedagsinlägg den 1/4, lite annorlunda fokus att göra det. Men kul att ha för framtiden om nu ingen annan har glädje av det. Mitt fokus denna veckan är att bli helt frisk. Har fått tillbaka energi och jobbar men rösten och lungorna har en liten väg kvar.

 2. Caroline says:

  Jag älskar och hatar kortveckor. Det känns som om lika mycket ska klämmas in på kortare tid. Men jag försöker att inte tänka så mycket så utan försöka njuta av att det är en kortare vecka.
  Härligt med aprilbarn, jag fyllde i onsdags.
  Ser fram emot att läsa citronvatten vs planering – inlägget =D

 3. Chaly Engel says:

  Grattis! Jag ska genast göra en liten lista över saker jag ska göra för mig, denna veckan. Annars är den ju bara fylld med barnens aktiviteter. Tack för påminnelsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *