Äntligen söndag och dags för veckans Bullet Journalfilm. Idag får ni den tyvärr senare än vanligt på grund av problem med min dator men ibland är det bättre med sent än aldrig.

En startguide

Denna gången bjuder jag på en startguide. En enkel sådan så att du snabbt kan få en överblick över innehållet i en Bullet Journal. Vill du se mer detaljerat så ska du se de andra filmerna som handlar om månadsplanering och veckoplanering eller den om hur man kan använda tidslinjer i sin planering.

En tanke om “En startguide till din Bullet Journal

 1. Anja says:

  Tack!
  Jag har precis snubblat in på BuJo (jag har lärt mig en ny förkortning idag 🙂 ).
  Jag är i ett läge i livet där jag har en ypperlig möjlighet att lägga nya goda vanor. Jag gillar att planera i förväg, men så lever vardagen sitt egna liv i alla fall…
  Idag plöjde jag ett gäng av dina BuJo filmer, och någon mer, då jag hade en soffdag. Jag känner mig så pepp på att få anpassa min planering efter min vardag nu, istället för som förut försöka anpassa min vardag efter någon annans system för planering.
  Så tack för bra, lagom långa, filmer med bra kvalitet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *